Na zijn pijnlijke exit in 'De Mol': Matteo Simoni krijgt onverwacht fantastisch nieuws te horen Nieuws
Nieuws

Na zijn pijnlijke exit in 'De Mol': Matteo Simoni krijgt onverwacht fantastisch nieuws te horen

Na zijn pijnlijke exit in 'De Mol': Matteo Simoni krijgt onverwacht fantastisch nieuws te horen

Op zondag 19 maart ging het langverwachte, nieuwe seizoen van 'De Mol' van start op Play4. Dat begon meteen met een verrassing van jewelste. Zo was acteur Matteo Simoni de tiende mysterieuze kandidaat. Helaas viel hij als eerste af. Maar nu heeft de 35-jarige acteur toch geweldig nieuws te horen gekregen.

Vorige week maakten we al kennis met de eerste negen kandidaten in 'De Mol'. De tiende deelnemer kregen we pas in de eerste aflevering te zien. Tot ieders verbazing was die rol weggelegd voor 'Zillion'-acteur Matteo Simoni. Voordien was er namelijk nog nooit een BV in het programma te zien.

Maar helaas voor de acteur was zijn 'De Mol'-avontuur niet van lange duur. Nadat hij zijn eliminatietest slecht invulde, kreeg hij aan het einde van de aflevering een rood scherm te zien. Matteo moest dus als eerste 'De Mol' verlaten.

Maar nu heeft de acteur ook goed nieuws te horen gekregen. De eerste aflevering van 'De Mol' was namelijk meteen een schot in de roos. Zo zagen maar liefst 1.013.000 Vlamingen hoe Matteo Simoni als eerste BV ooit opdook in het populaire spelprogramma.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws