Na zijn omstreden keuze voor Jana: Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' komt met groot nieuws over z'n relatie met Heidi Nieuws
Nieuws

Na zijn omstreden keuze voor Jana: Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' komt met groot nieuws over z'n relatie met Heidi

Na zijn omstreden keuze voor Jana: Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' komt met groot nieuws over z'n relatie met Heidi

Afgelopen zondag konden we in 'Boer zkt Vrouw' zien dat frambozenboer Kevin Maenhout (28) koos voor de roodharige Jana (27). Dat kwam bij de andere twee vrouwen Heidi en Elke hard aan. Zij vonden namelijk dat Jana niet oprecht was. In Het Laatste Nieuws onthult de frambozenboer nu opvallend nieuws over Heidi, die op de valreep zijn erf moest verlaten.

Toen Kevin zijn keuze voor Jana bekendmaakte, konden concurrenten Heidi en Elke hun teleurstelling amper verbergen. “Ik meen oprecht dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt”, zei Heidi vlak na zijn beslissing. “Ik hoopte dat hij voor Elke zou kiezen, zij stelde zich écht open", aldus de blondine.

Ook de mama van Kevin kon haar tranen niet bedwingen toen haar zoon zijn keuze bekendmaakte. “Ik had iemand anders gekozen”, bekende ze toen ze Heidi en Elke vaarwel zei. "Ik heb gekozen met mijn hart, niet met mijn hoofd”, legde Kevin uit. Of Kevin en Jana nog samen zijn, komen we pas in de reünieaflevering te weten. Toch heeft Kevin nu al groot nieuws te melden over Heidi.

Zo is Heidi inmiddels een deel van de familie geworden. “Ze verkeert met mijn neef”, onthult Kevin in Het Laatste Nieuws. “Hij komt hier af en toe helpen en ze hebben elkaar op de boerderij leren kennen. Daar heb ik helemaal geen probleem mee hoor, in tegendeel, ik ben heel blij voor hen. We zijn een hechte familie", besluit de frambozenboer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws