Na wangedrag tegenover ex-vriendin: Luca Borsato deelt opvallend nieuws over zijn liefdesleven Nieuws
Nieuws

Na wangedrag tegenover ex-vriendin: Luca Borsato deelt opvallend nieuws over zijn liefdesleven

Na wangedrag tegenover ex-vriendin: Luca Borsato deelt opvallend nieuws over zijn liefdesleven

In augustus vorig jaar raakte bekend dat Luca Borsato niet langer samen was met Daisy Piras. De twee waren zo’n jaar samen, maar de zoon van Marco Borsato had meermaals contact met anderen vrouwen tijdens hun relatie. Nu geeft hij een update over zijn liefdesleven.

Luca Borsato kennen we beter als de zoon van Marco Borsato. Vorig jaar kwam er een einde aan zijn relatie met ‘Temptation Island’-ster Daisy Piras. Achter de rug van zijn vriendin had hij contact met verschillende vrouwen en daar bood hij achteraf ook zijn excuses voor aan. “Ik ben een flinke grens overgegaan”, schreef hij toen op zijn Instagramverhaal.

“Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets wat schandalig is en iets wat ik nooit had mogen doen. Ik ben mij hier erg bewust van”, aldus Luca. Hij zei toen ook nog dat hij aan zichzelf ging werken om een betere persoon te kunnen worden. Intussen zijn we meer dan een half jaar verder en tijdens een vragenrondje klapt hij nu uit de biecht over zijn liefdesleven.

Zo krijgt hij de vraag of hij nog steeds single is en daar geeft hij meteen een duidelijk antwoord op. "Jazeker. En hoe!", lacht Luca. Voorlopig heeft hij dus nog geen nieuwe relatie, maar dat lijkt hij niet zo erg te vinden. "Maar helemaal oké hoor. Komt vanzelf wel", voegt hij er nog aan toe.

Na wangedrag tegenover ex-vriendin: Luca Borsato deelt opvallend nieuws over zijn liefdesleven
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws