Na verschrikkelijke periode hebben Christoff en Lindsay geweldig nieuws te melden Nieuws
Nieuws

Na verschrikkelijke periode hebben Christoff en Lindsay geweldig nieuws te melden

Na verschrikkelijke periode hebben Christoff en Lindsay geweldig nieuws te melden

Het was geen gemakkelijk jaar voor zanger Christoff en zijn zus Lindsay. Zowel hun grootvader als hun ouders werden onlangs opgenomen in het ziekenhuis. Maar nu hebben Christoff en Lindsay ook iets bijzonders te vieren.

Christoff en Lindsay waren vorige week te zien in 'Mijn beste kerst ooit' op VTM. Daarin waren de twee erg emotioneel. Tijdens de opnames kregen ze namelijk zeer slecht nieuws te horen. “We hebben toen te horen gekregen dat onze grootvader, onze peter eigenlijk, op spoed in het hospitaal was beland", vertelde Christoff daar eerder over in Het Laatste Nieuws.

Hun vader lag toen ook in het ziekenhuis en ook hun mama revalideert nog steeds van een zware rug-operatie. Gelukkig zijn hun ouders en hun grootvader ondertussen aan de beterhand. Nu hebben Christoff en Lindsay ook iets heel bijzonders te vieren.

Zo is Lisa-Marie, het dochtertje van Lindsay, op 19 december vijf jaar geworden. Christoff, die peter is van Lisa-Marie, deelde dan ook een mooie boodschap op Instagram voor zijn jarig petekind. "Zij is het mooiste wat ons overkomen is ! Vandaag wordt zij al 5 jaar! Happy birthday kleine prinses", schrijft hij bij enkele foto's van hem en Lisa-Marie op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws