Na vermeende relatiebreuk heeft André Hazes toch iets bijzonders te vieren: "Ik ben blij!" Nieuws
Nieuws

Na vermeende relatiebreuk heeft André Hazes toch iets bijzonders te vieren: "Ik ben blij!"

Na vermeende relatiebreuk heeft André Hazes toch iets bijzonders te vieren: "Ik ben blij!"

Eerder deze week kwam er alweer triest nieuws naar buiten over André Hazes. Zo zou hij volgens Yvonne Coldeweijer zijn ex-verloofde Monique Westenberg opnieuw aan de deur gezet hebben. Ondanks deze breuk, is het toch feest ten huize Hazes.

André Hazes heeft het de laatste tijd niet zo gemakkelijk gehad. Zo onthulde hij meer over zijn mentale problemen en zijn alcohol- en druggebruik van de voorbije twee jaren in zijn documentaire en nu beweert Yvonne Coldeweijer ook nog dat hij Monique Westenberger alweer gedumpt zou hebben. André bereidt zich voor op zijn comeback als zanger en bij dat nieuwe hoofdstuk lijkt geen plaats meer te zijn voor Monique.

Zijn grote comeback zal plaatsvinden op ‘Holland Zingt Hazes’ in maart, maar de zanger heeft nu al iets geweldigs te vieren. Zo mag André vandaag namelijk 29 kaarsjes uitblazen. Hij onthult ook meteen dat het een erg speciale verjaardag is. “Normaal had ik niet zoveel met mijn verjaardag, maar dit jaar is het anders”, schrijft hij enthousiast.

“Alles is anders! Ik ben blij”, voegt hij er nog aan toe. In de commentaren wordt hij overladen met gelukwensen, want iedereen wil hem een gelukkige verjaardag toewensen. “Van harte gefeliciteerd”, “Maak er een topjaar van”, “Wees trots op jezelf”, “Proficiat”, “Vier het leven” en “Maak er een mooie dag van”, klinkt het meermaals.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws