Na vermeend overspel met Julia van K3: zo gaat het nu echt tussen Metejoor en zijn vriendin Britt Nieuws
Nieuws

Na vermeend overspel met Julia van K3: zo gaat het nu echt tussen Metejoor en zijn vriendin Britt

Na vermeend overspel met Julia van K3: zo gaat het nu echt tussen Metejoor en zijn vriendin Britt

Zanger Metejoor en K3'tje Julia Boschman werden afgelopen zomer beschuldigd van overspel. Zo zouden de twee volgens de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer meermaals de lakens gedeeld hebben ten tijde van 'The Voice Kids'. Nu laat Metejoor voor het eerst weten hoe het ondertussen gaat met zijn vriendin Britt.

Zo vertelt Metejoor dat hij het enorm moeilijk heeft gehad met de roddels die over hem verspreid zijn afgelopen zomer. "Mensen hebben geen besef wat de impact daarvan kan zijn. Het kwetst al wie betrokken is", aldus de zanger in Het Laatste Nieuws.

En dat wil de zanger voortaan vermijden. “M’n gezin (Britt en haar twee kinderen red.) zijn de belangrijkste mensen in m’n leven, dus probeer ik ze sinds een tijd wat af te schermen van roddels en verhalen die kant noch wal raken", vertelt Metejoor.

De zanger ziet zichzelf ook oud worden met Britt. Zo vertelt hij wat zijn ideale oude dag zou zijn. “Wandelen, genieten van het gezin en kunnen terugblikken op een leven vol muziek. Misschien wel in een huisje aan een meer. Met veel vrienden en familie. Maar vooral met Britt en de kinderen", aldus de zanger. "Zolang er dat bad is van gezin en familie, heb ik alles", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws