ShowbizzTime

Na verlies partner en moeder moet Liliane Saint-Pierre weer afscheid nemen van dierbare: "Nu ben ik alles kwijt"

Liliane Saint-Pierre
I Foto: Photonews I
door Redactie

Liliane Saint-Pierre heeft er een moeilijk jaar opzitten. Vorig jaar in oktober verloor ze haar mama, en recent moest ze opnieuw afscheid nemen van een dierbare. Haar echtgenoot Marc Hoyois overleed al in 2010.

“Het is een heftig jaar geweest, ondanks het feit dat ik wist dat het elk moment kon gebeuren”, vertelt de zangeres over het overlijden van haar moeder in Dag Allemaal.

“Mama is op 11 oktober 96 geworden, op 13 oktober is ze gestorven. Ik zei tegen mijn zoon dat het wel ging, maar hij zag dat ik in shock was. Ik woonde op vijf minuten van haar, maar ik woonde eigenlijk bij haar in. Drie jaar heb ik dag en nacht voor haar gezorgd. En voor mijn pluspapa.” Helaas is die ook overleden. “Hij is op 1 april gestorven.”

Nog een verlies dat ze moest verwerken. “De band met mijn moeder was natuurlijk sterker, maar ik zag die mens ook graag. De laatste maanden heeft hij in een rusthuis doorgebracht. Ik voelde me daar niet goed bij, maar ik heb een pluszus en die wou natuurlijk haar vader ook graag dicht bij zich hebben. Hij is ziek geworden en dan is het heel vlug gegaan. Ik had het gevoel: nu ben ik alles kwijt.” Wij wensen haar en alle nabestaanden alvast erg veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Laatste nieuws