Na veertig dagen radiostilte door groot verdriet: zo gaat het nu met Rani De Coninck Nieuws
Nieuws

Na veertig dagen radiostilte door groot verdriet: zo gaat het nu met Rani De Coninck

Na veertig dagen radiostilte door groot verdriet: zo gaat het nu met Rani De Coninck

Rani De Coninck was meer dan een maand lang niet te horen op Joe. De presentatrice had het mentaal erg moeilijk, maar nu is ze terug van weggeweest. Na haar eerste week terug op het werk geeft ze een update op Instagram.

Raf Van Brussel, de Joe-collega van Rani De Coninck, las recent een pakkende brief voor op de radio. “Enkele weken geleden sloeg in onze vriendenkring het noodlot toe en oude wonden zijn plots weer opengegaan”, schreef de presentatrice. “Door het verlies van onze vrienden een halfjaar geleden, kraakte de pijn van het verlies van mijn grote zus plots door mijn ziel”, gaf Rani toe.

Ze stelde zich vervolgens heel kwetsbaar op. “De wonde ligt deze keer helemaal open, maar ik wil het verdriet niet onderdrukken”, klonk het. Daarom zette Rani zichzelf op de eerste plaats en besloot ze om een pauze in te lassen. Deze eerlijkheid zorgde ervoor dat Rani overstelpt werd met lieve berichtjes en steunbetuigingen.

Afgelopen maandag besloot Rani om terug aan het werk te gaan en sindsdien is de presentatrice terug op Joe te horen. Nu de eerste werkweek erop zit, laat ze nog eens van zich horen op Instagram. “Week één op het werk overleefd”, klinkt het trots. “Dank je wel voor alle lieve steun!”, voegt ze er nog aan toe.

Na veertig dagen radiostilte door groot verdriet: zo gaat het nu met Rani De Coninck
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws