Na slecht nieuws van de dokter moet Sven Ornelis opnieuw zware tegenslag verwerken Nieuws
Nieuws

Na slecht nieuws van de dokter moet Sven Ornelis opnieuw zware tegenslag verwerken

Na slecht nieuws van de dokter moet Sven Ornelis opnieuw zware tegenslag verwerken

Radiopresentator Sven Ornelis (49) heeft er op z'n zachts gezegd een bijzondere 24 uur opzitten. Samen met zijn partner wilde hij voor het eerst in tien jaar tijd een verre reis maken. Normaal zou hij voor twee weken naar Zuid-Afrika trekken, maar daar stak de storm nu een stokje voor.

Onlangs belandde Sven Ornelis nog bij de dokter nadat hij last had van een hoge bloeddruk en duizelig was. Zijn dokter schreef hem meteen medicatie voor en raadde hem ook aan om zijn levensstijl aan te passen. Iets daarvoor moest hij ook al afscheid nemen van zijn kat, Gilbert.

Nu moet de presentator opnieuw een zware tegenslag verwerken. Ornelis moest een tussenstop maken in Londen om naar Kaapstad door te reizen, maar helaas liep het meteen al helemaal mis. Zijn vlucht naar Londen had veel vertraging door de storm waardoor hij zijn vlucht naar Kaapstad ook miste.

"Vlucht naar Kaapstad niet gehaald", laat hij weten op zijn Instagram Stories. Op zijn blog 'Would Be Chef' doet hij zijn volledige relaas. "Ondertussen zitten we vast in Londen en wil British Airways onze hele reis annuleren en zijn er geen betaalbare vluchten meer richting Kaapstad", klink het. Iets later liet hij ook nog weten dat hij momenteel nog altijd vastzit in Londen.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws