Na plotse breuk met Dirk: Martien, Erica en Maxime Meiland hebben verrassend nieuws over Montana Nieuws
Nieuws

Na plotse breuk met Dirk: Martien, Erica en Maxime Meiland hebben verrassend nieuws over Montana

Na plotse breuk met Dirk: Martien, Erica en Maxime Meiland hebben verrassend nieuws over Montana

Eind vorig jaar maakten Montana Meiland en haar partner Dirk via sociale media bekend dat ze een punt hadden gezet achter hun relatie. De twee vormen maar liefst acht jaar een koppel. In het Nederlandse RTL Boulevard vertellen de Meilandjes hoe het nu met Montana gaat.

“We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten”, met die woorden kondigde Montana eind december aan dat ze uit elkaar is met Dirk. Nu hebben Martien, Erica en Maxime Meiland bij RTL Boulevard ook gereageerd op de breuk.

Zo vertelt Maxime dat het momenteel verrassend goed gaat met haar zus Montana. "Ze slaat zich er goed doorheen", aldus Maxime. "Ze heeft natuurlijk door het nieuwe huis ook wel flink veel afleiding." Montana kocht vorig jaar een huis en heeft na haar breuk besloten om daar alleen in verder te werken.

"Ze focust zich daarop en daar krijgt ze toch wel levenslust van. Dus ik merk wel dat het goed gaat, ja", vervolgt Maxime nog. Ook Martien bevestigt dat Montana het goed stelt. "Ze hebben geen ruzie met elkaar, dus dat scheelt ook. Ze zijn nu gewoon goede vrienden van elkaar. Er is eigenlijk niks aan de hand", besluit de realityster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws