Na pijnlijke scheiding met Marco Borsato moet ex Leontine opnieuw zware klap verwerken op liefdesvlak Nieuws
Nieuws

Na pijnlijke scheiding met Marco Borsato moet ex Leontine opnieuw zware klap verwerken op liefdesvlak

Na pijnlijke scheiding met Marco Borsato moet ex Leontine opnieuw zware klap verwerken op liefdesvlak

In oktober vorig jaar raakte bekend dat Leontine Ruiters, de ex van Marco Borsato, opnieuw de liefde gevonden had bij de Nederlandse multimiljonair John Huiberts. Maar helaas is ook die relatie nu stukgelopen.

Eerder berichtte de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer al dat John en Leontine uit elkaar zouden zijn. Nu heeft de miljonair hun breuk ook bevestigd. Dat deed hij aan het Nederlandse RTL Boulevard.

"We hebben in goed overleg besloten om niet meer samen te zijn", vertelt John. "Het is een keuze van ons beiden en er is niks voorgevallen", legt hij uit. De twee kunnen dus nog altijd door een deur. "We zijn nog steeds on speaking terms en wensen elkaar het beste", aldus John.

In oktober vorig jaar raakte bekend dat Leontine Ruiters de liefde had gevonden bij John Huiberts. Ze leerden elkaar kort na de zomer kennen via een vriendin van Leontine. Maar helaas is dat sprookje nu dus ook voorbij.

Bron: Instagram Stories @lifeofyvonne
Bron: Instagram Stories @lifeofyvonne

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws