Na pijnlijke scheiding met Jana: Christiaan uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws over z'n liefdesleven Nieuws
Nieuws

Na pijnlijke scheiding met Jana: Christiaan uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws over z'n liefdesleven

Na pijnlijke scheiding met Jana: Christiaan uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws over z'n liefdesleven

Het is inmiddels al drie maanden geleden dat het beslissingsmoment plaatsvond in 'Blind Getrouwd'. Voor Jana en Christiaan eindigde dat avontuur helaas in een scheiding. In HLN Showbits onthult Christiaan nu meer over zijn datingleven.

Hoewel Jana en Christiaan nog een paar keer op date gingen na hun breuk, besloot Christiaan uiteindelijk om een punt te zetten achter hun relatie. Enkele dagen geleden toonde hij ook trots zijn nieuwe look. Zo liet Christiaan de schaar zetten in zijn nieuwe lokken. "Een nieuw jaar, een nieuwe ik", schreef hij daar toen bij.

Nu heeft de spoedverpleegkundige ook meer nieuws over zijn liefdesleven. Zo vertelt hij in HLN Showbits dat hij momenteel nog single is. "Op dit moment zit er geen Valentijn in voor mij", aldus Christiaan. "Ik moet ook sowieso werken op Valentijnsdag", klinkt het verder. De 'Blind Getrouwd'-kandidaat vertelt ook dat hij even niet met daten bezig is.

"Ik heb ineens mijn drive gevonden, in de zin van dat ik aan mezelf wil werken dus ik train meer, ik lees veel meer, ik spreek terug met vrienden af die ik wat verwaarloosd had ... Mijn focus ligt nu dus even helemaal anders", aldus Christiaan. "Ik zal wel zien wat er op termijn uit de bus komt", vervolgt hij nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws