Na pijnlijke breuk met Lauren Versnick: Jens Dendoncker praat openhartig over nieuwe relatie Nieuws
Nieuws

Na pijnlijke breuk met Lauren Versnick: Jens Dendoncker praat openhartig over nieuwe relatie

Na pijnlijke breuk met Lauren Versnick: Jens Dendoncker praat openhartig over nieuwe relatie

Het kwam als een grote verrassing voor velen toen Jens Dendoncker en Lauren Versnick begin september bekendmaakten dat ze niet langer een koppel vormen. In Het Laatste Nieuws praat hij nu voor het eerst openhartig over zijn liefdesleven na die pijnlijke breuk.

Jens Dendoncker en Lauren Versnick gingen begin september uit elkaar. Dat lieten ze toen via een gezamenlijke boodschap weten op Instagram. “Na vier mooie, en bij momenten ook intense jaren, hebben we besloten om elk onze eigen weg te gaan”, klonk het toen.

Nu vertelt de presentator in Het Laatste Nieuws ook meer over de reden van hun breuk. En die ligt volgens Dendoncker vooral bij hemzelf. “Het is soms een hel om met iemand zoals ik samen te zijn. Ik trek mensen naar beneden die wél positief in het leven staan en dat klopt niet, zo mag het niet zijn", vertelt hij openhartig.

Daardoor twijfelt hij nu ook om ooit nog een relatie aan te gaan. “Ik weet niet of ik nog een relatie wil", bekent de presentator. "Zoja, dan zal ik er bedachtzamer instappen en zal ik mezelf dwingen om, hoe verliefd ik ook ben, nuchter te blijven", vertelt hij eerlijk. "En sowieso denk ik dat het moet zijn met iemand die dezelfde grondstemming heeft als ik. Ik denk dat dat de enige mogelijkheid is", besluit Dendoncker.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws