Na haar exit in 'Big Brother': Chelsea onthult eindelijk meer over haar romance met Danny Nieuws
Nieuws

Na haar exit in 'Big Brother': Chelsea onthult eindelijk meer over haar romance met Danny

Na haar exit in 'Big Brother': Chelsea onthult eindelijk meer over haar romance met Danny

Afgelopen zaterdag moesten de kijkers van 'Big Brother' afscheid nemen van de Nederlandse Chelsea. In het huis leek er ook iets moois op te bloeien tussen haar en Danny. Op de Instagrampagina van 'Big Brother' onthult Chelsea nu ook meer over hun romance.

Wie 'Big Brother' volgt, kon al van in het begin zien dat de Nederlandse Chelsea en Danny wel erg goed met elkaar konden opschieten in het huis. Maar komt er ook nog een vervolg aan hun romance? Als het aan Chelsea ligt alvast wel.

Dat vertelt ze in een video op de Instagrampagina van 'Big Brother'. "Danny heeft een armbandje van mij. Ik heb hem dat eigenlijk niet gegeven, maar hij heeft hem gewoon eens gepakt. En die heeft hij gewoon omgehouden. Hij zei: ‘Dat is een reden om elkaar hierna nog te zien’", zegt Chelsea.

Ze vertelt ook dat ze al afgesproken hebben om na hun 'Big Brother'-avontuur samen iets te gaan drinken. "Maar dat is heel breed natuurlijk. We gaan het zien. Of dat nu als vrienden is of meer, dat zien we dan wel", aldus Chelsea.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws