Na ontzettend zware periode heeft Adriaan Van den Hoof nu ook iets heel bijzonders te vieren Nieuws
Nieuws

Na ontzettend zware periode heeft Adriaan Van den Hoof nu ook iets heel bijzonders te vieren

Na ontzettend zware periode heeft Adriaan Van den Hoof nu ook iets heel bijzonders te vieren

Presentator Adriaan Van den Hoof kwam een tijdje geleden in een mediastorm terecht nadat hij beschuldigd werd van ongepast, agressief gedrag. Hij cancelde toen ook al zijn theatershows. Ondertussen staat hij opnieuw op de planken en heeft hij ook iets heel bijzonders te vieren.

Adriaan Van den Hoof is na een zeer moeilijk periode opnieuw aan het werk. Zo schuimt hij de Vlaamse theaterzalen af met zijn nieuwe tournee ‘‘t Zal schoon zijn als het af is’.

Maar ook op privévlak heeft Adriaan iets te vieren. Zo zijn zijn tweelingzoontjes Otto en Finn zopas 15 jaar geworden. Dat laat de presentator en comedian weten op zijn Instagram Stories. "Deze tandloze rebellen werden toen 5 jaar!", schrijft hij bij een foto uit de oude doos.

"Vandaag, 10 jaar later, worden ze 15! Gelukkige verjaardag kerels", vervolgt hij nog. Adriaan deelt met zijn ex Annelies het co-ouderschap over hun tweelingzonen Otto en Finn. Inmiddels heeft Adriaan sinds enkele maanden ook een nieuwe vriendin, de blonde Emily Meersman.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws