Na ontzettend zware periode hebben Frans en Mariska Bauer geweldig nieuws: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Na ontzettend zware periode hebben Frans en Mariska Bauer geweldig nieuws: "Proficiat!"

Na ontzettend zware periode hebben Frans en Mariska Bauer geweldig nieuws: "Proficiat!"

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska hebben een ontzettend zwaar jaar achter de rug. Begin vorig jaar werd Mariska namelijk getroffen door een herseninfarct. Nu heeft het koppel gelukkig beter nieuws te melden op Instagram.

Mariska Bauer kreeg vorig jaar in januari een herseninfarct. Daarvan is ze nog steeds herstellende. “Ik ben nog niet helemaal beter, dat word ik ook niet. Een deel van mijn hersenen is gewoon dood”, vertelde Mariska eerder aan het Nederlandse RTL Boulevard over haar beroerte.

Maar nu hebben Frans en Mariska ook leuk nieuws te melden op sociale media. Zo vierden ze afgelopen weekend de verjaardag van Mariska's moeder. "Ons moeder is 71 jaar geworden", schrijft Mariska op Instagram bij een reeks foto's van het verjaardagsfeestje.

Heel wat volgers wensten Mariska's mama dan ook een gelukkige verjaardag. "Proficiat!" en "Gefeliciteerd!", lezen we meermaals in de reacties onder de Instagrampost van Mariska.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws