Na ongeneeslijke ziekte van haar man krijgt Birgit Van Mol nu schitterend nieuws te horen: "Yes!" Nieuws
Nieuws

Na ongeneeslijke ziekte van haar man krijgt Birgit Van Mol nu schitterend nieuws te horen: "Yes!"

Na ongeneeslijke ziekte van haar man krijgt Birgit Van Mol nu schitterend nieuws te horen: "Yes!"

Birgit Van Mol en haar man René hebben er een erg zware tijd opzitten. In 2015 werd er bij René longkanker ontdekt en kort daarna ook een ongeneeslijke auto-immuunziekte. Maar nu heeft Birgit Van Mol ook goed nieuws te horen gekregen.

Zo heeft Birgit Van Mol gisteren een grote prijs gewonnen. Ze won met 'De Kroongetuigen' de Belgian Podcast Award in de categorie 'Documentary'. ‘De Kroongetuigen’ is een podcast over moorden in Vlaanderen. In elke episode wordt een spraakmakend dossier belicht waarin getuigen hun verhaal doen.

Birgit Van Mol is de duwende kracht achter de podcast en is dan ook enorm blij met het nieuws. Dat liet ze weten via Instagram "Yes!", schrijft ze bij een foto van award. “Het is een straffe categorie, dus we zijn blij verrast”, laten Birgit Van Mol en maker Niels De Vos ook nog weten in Het Laatste Nieuws.

Birgit Van Mol wil dan ook iedereen bedanken. "Dank aan iedereen die op ons gestemd heeft", schrijft ze op haar Instagram Stories.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws