Na moeilijke periode kondigt Amy Courtens fantastisch nieuws aan: "Gefeliciteerd!" Nieuws
Nieuws

Na moeilijke periode kondigt Amy Courtens fantastisch nieuws aan: "Gefeliciteerd!"

Na moeilijke periode kondigt Amy Courtens fantastisch nieuws aan: "Gefeliciteerd!"

Amy Courtens werd in 2021 tweede bij 'K2 zoekt K3'. Toch was het Diede van den Heuvel, die vierde eindigde in de wedstrijd, die de zwangere Hanne Verbruggen mocht vervangen bij K3. Maar nu heeft Amy ook goed nieuws te melden op haar Instagrampagina.

Het was voor velen een grote verrassing toen Studio 100 bekendmaakte dat Diede van den Heuvel en niet Amy Courtens Hanne Verbruggen ging vervangen bij K3. Hoewel er heel wat kritiek kwam, nam Amy het toch sportief op.

“Ik ben niet boos dat ze Diede gevraagd hebben om Hanne te vervangen en niet mij. Ik gun het haar”, vertelde Amy Courtens eerder in Dag Allemaal. Nu heeft de 'K2 zoekt K3'-finaliste ook wat te vieren.

Zo is Amy op 19 januari 27 jaar geworden. Dat heuglijke nieuws maakte de zangeres zelf bekend op Instagram. "Chapter 27", schreef ze bij enkele foto's. "Gefeliciteerd!", schrijft Diede van den Heuvel. "Proficiat Amy!" en "Gelukkige verjaardag!", lezen we ook nog meermaals onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws