Na mislukt huwelijk met Lien in 'Blind Getrouwd': Joren heeft groot nieuws over z'n liefdesleven Nieuws
Nieuws

Na mislukt huwelijk met Lien in 'Blind Getrouwd': Joren heeft groot nieuws over z'n liefdesleven

Na mislukt huwelijk met Lien in 'Blind Getrouwd': Joren heeft groot nieuws over z'n liefdesleven

Voor Joren Dumont werd 'Blind Getrouwd' helaas geen succes. Nadat hij en Lien nooit een romantische klik voelden, besloten ze uiteindelijk om een punt te zetten achter hun huwelijk. In Het Laatste Nieuws laat Joren nu weten hoe het momenteel gaat met z'n liefdesleven.

Helaas heeft Joren de liefde van zijn leven nog niet tegengekomen. Maar de ondernemer voelt zich wel stilaan klaar om te daten. "Al is daten niet zo gemakkelijk als je overal herkend wordt", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Ik zie al twintig jaar mensen foto’s maken van Christoff, nu gebeurt dat soms ook bij mij en dat is wennen”, legt hij uit. Bovendien heeft hij zijn mislukt 'Blind Getrouwd'-avontuur nog niet helemaal achter hem kunnen laten.

"Ik denk dat ik de impact van het hele avontuur ook nog niet volledig verteerd heb", bekent hij. "‘Damn’, denk ik vaak, Lien en ik hebben zo'n mooie kans gekregen en het was geen match. En net voor die match had ik mij ingeschreven", aldus Joren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws