ShowbizzTime

Na Meghan Markle zorgt nu ook Kate Middleton voor commotie: "Grote misstap"

Kate Middleton
I Foto: Photonews I
door Redactie

Niet alleen Meghan Markle kan voor opschudding zorgen in het Britse koningshuis. Ook Kate Middleton, de vrouw van Prins William, begaat nu een grote misstap. Opvallend, want normaal breekt ze nooit het protocol. 

Prins William en Kate Middleton dragen momenteel de titels prins en prinses van Wales. Daarom brachten de twee deze week een bezoek aan Swansea en Anglesey. Echter zorgt hun eerste werkreis na het overlijden van de Queen meteen voor heisa. 

Het koppel bezocht in Wales onder meer een kerk die een gemeenschapscentrum is geworden. Echter doet Kate daar een uitspraak die stof doet opwaaien. “Door de inflatiecrisis zijn er veel wanhopige mensen”, vertelde Kate. “We hebben plekken zoals deze nodig om mensen bij elkaar te brengen”, voegde ze toe. 

Ondanks haar goede bedoelingen, krijgt Kate toch heel wat commentaar van de Britse pers. Volgens hen begaat ze haar eerste misstap in meer dan 10 jaar, omdat ze commentaar gaf op een politieke aangelegenheid. Dat is volgens het protocol strikt verboden. 

Laatste nieuws