Na zware relatiecrisis: Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' nemen drastisch besluit over hun huwelijk Nieuws
Nieuws

Na zware relatiecrisis: Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' nemen drastisch besluit over hun huwelijk

Na zware relatiecrisis: Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' nemen drastisch besluit over hun huwelijk

Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' lieten vorig jaar al weten dat ze last hadden van de seven year itch. Op Instagram hebben de twee nu ook laten weten dat ze een belangrijk besluit genomen hebben over hun huwelijk.

Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ lieten vorig jaar meermaals weten dat het niet zo goed ging met hun huwelijk. Ze hadden naar eigen zeggen last van de seven year itch en zelfs het woord scheiden viel. De laatste tijd was het ook opvallend stil op de socials van het 'Blind Getrouwd'-koppel.

Nu hebben Nuria en Stijn ook de reden gegeven waarom ze zo afwezig waren op sociale media. "Na een heftig 2022 hadden Stijn Van Poucke en ik besloten om ons even te concentreren op ons", schrijft Nuria op Instagram.

"Afgelopen weken even 'onsociaal' geweest om onszelf even 100% te verliezen in ons gezin, volledig te genieten van elkaar en even te ontstressen ... Wat was dit nodig", geeft Nuria eerlijk toe. En dat willen ze ook in 2023 verderzetten. "Onze relatie en dynamiek terug op rails zetten, praten, genieten en vooral dolce far niente ... Dat is ons belangrijkste voornemen voor 2023", aldus het koppel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws