Na huwelijksaanzoek in 'Over de oceaan': Gert Verheyen deelt droevig nieuws over z'n liefdesleven Nieuws
Nieuws

Na huwelijksaanzoek in 'Over de oceaan': Gert Verheyen deelt droevig nieuws over z'n liefdesleven

Na huwelijksaanzoek in 'Over de oceaan': Gert Verheyen deelt droevig nieuws over z'n liefdesleven

Momenteel is ex-profvoetballer Gert Verheyen te zien in 'Over de oceaan'. Daarin maakte hij ook de belofte om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Maar daar is helaas niets van in huis gekomen. Dat vertelt hij deze week in Dag Allemaal.

Wie het volledige seizoen van 'Over de oceaan' al bekeken heeft op Streamz kon zien dat er op een bepaald moment in het logboek van de zeilboot stond: ‘Gert wil Ines ten huwelijk vragen'. In Dag Allemaal onthult de ex-profvoetballer nu dat hij dat nog niet gedaan heeft.

"In zo’n emotionele bui begin je voornemens te maken. Ik moet eerlijk zeggen: daar is niets van terechtgekomen", bekent hij nu. "Als je eenmaal terug thuis bent, pik je je normale leven snel weer op. Na ’n week ben je je zweverige fase wel voorbij", legt de voetbalanalist uit.

Had Ines op de kade gestaan bij aankomst, dan had hij haar wel meteen ten huwelijk gevraagd. "Maar ja, als je twee dagen tijd hebt om te bekomen, is die hoogdringendheid weg", aldus Verheyen. Er wordt hem dan ook gevraagd of zijn vriendin niet te teleurgesteld zal zijn als ze de beelden ziet. "Goh, een beetje misschien. Maar da’s niet erg. Wij hebben dat soort relatie", besluit de ex-profvoetballer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws