Na hun zware huwelijkscrisis: zo gaat het nu écht tussen Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' Nieuws
Nieuws

Na hun zware huwelijkscrisis: zo gaat het nu écht tussen Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd'

Na hun zware huwelijkscrisis: zo gaat het nu écht tussen Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd'

Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' vertelden al meermaals dat het de afgelopen tijd niet zo goed ging met hun huwelijk. Ze hadden naar eigen zeggen last van de seven year itch en zelfs het woord 'scheiden' is gevallen. Het koppel vertelt deze week in Dag Allemaal hoe het nu met hen gaat.

Stijn en Nuria stellen hun fans meteen gerust. Want ondanks dat het woord scheiding ter sprake kwam, zijn de twee nog altijd gelukkig samen. “We hebben het al over scheiden gehad", geeft Nuria eerlijk toe. "Maar het is niet het uitspreken van het woord dat telt, maar wel wat je ermee doet. We zien onze relatie als een engagement dat af en toe op punt gezet moet worden", aldus Nuria.

Haar man Stijn beaamt dat. “Uiteraard is het wel schrikken als het woord scheiden valt, maar aangezien onze basis zo goed is, denken we niet aan opgeven", klinkt het vastberaden. "We hebben naast ’n goeie relatie ook een sterke vriendschap", vertelt Stijn.

Bovendien hebben ze elkaar beloofd om hun uiterste best te doen ‘in goede en kwade dagen’. "En die zijn er allebei", aldus Stijn. "We zijn er samen aan begonnen en we hebben er nog niet alles uit gehaald. Zolang dat gevoel er is, zitten we op de juiste weg." De twee zijn dus zeker niet van plan om binnenkort te scheiden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws