Na hun huwelijkscrisis: Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' hebben belangrijk nieuws over hun relatie Nieuws
Nieuws

Na hun huwelijkscrisis: Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' hebben belangrijk nieuws over hun relatie

Na hun huwelijkscrisis: Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' hebben belangrijk nieuws over hun relatie

Stijn en Nuria, die elkaar leerden kennen via 'Blind Getrouwd', hebben er een moeilijke periode op zitten. Zo hadden de twee naar eigen zeggen last van de seven year itch. Op Instagram heeft Nuria een update gegeven over hoe het nu met hen gaat.

Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ lieten vorig jaar meermaals weten dat hun huwelijk wat problemen kende. Zelfs het woord scheiden viel. Begin deze maand schreven ze op Instagram dat ze in 2023 volop aan hun relatie wilden werken.

“Na een heftig 2022 hebben Stijn Van Poucke en ik besloten om ons even te concentreren op ons”, schreef Nuria toen op Instagram. “Onze relatie en dynamiek terug op rails zetten, praten, genieten en vooral dolce far niente … Dat is ons belangrijkste voornemen voor 2023″, aldus het koppel.

En daar hebben ze nu werk van gemaakt. Zo maakten ze samen een uitstapje naar Rotterdam. En dat is blijkbaar erg goed meegevallen. "Zo genoten van jou Stijn", schrijft Nuria bij een foto van hun tweetjes. "Ik zit graag met jou op de huwelijksrollercoaster", sluit ze haar bericht af. Ondanks hun problemen, zijn de twee dus niet van plan om hun huwelijk op te geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws