Na hun felle ruzie: Charlotte uit 'Big Brother' komt met opvallend nieuws over Jolien Nieuws
Nieuws

Na hun felle ruzie: Charlotte uit 'Big Brother' komt met opvallend nieuws over Jolien

Na hun felle ruzie: Charlotte uit 'Big Brother' komt met opvallend nieuws over Jolien

Hoewel 'Big Brother' al anderhalve week gedaan is, blijft de finale de gemoederen verhitten. Zo was onder meer te zien dat Charlotte niet klapte toen Jolien als derde het huis verliet. In Flair heeft de 27-jarige nanny nu bijzonder nieuws te melden over haar medebewoonster.

Zodra Charlotte het huis verliet, kreeg ze van haar omgeving te horen dat er verschillende bewoners achter haar rug hadden gepraat. Vooral Jolien zou lelijke dingen gezegd hebben. En dat kwam hard aan bij Charlotte. "Ik was enorm gekwetst door de haatberichten, maar eigenlijk nog harder door de woorden van mijn medebewoners. Dat verwacht je niet", aldus Charlotte.

"Op de finale was het dan eigenlijk ook nét iets te vroeg voor mij om met hen te praten over wat er gebeurd is. Dat doe ik liever een beetje later, zodat alles eerst kan bezinken", vertelt ze nu over het finale-indicdent. En blijkbaar heeft Charlotte ondertussen opnieuw contact met Jolien.

"Ik heb vandaag een berichtje gekregen van Jolien", vertelt de 'Big Brother'-kandidate. "We hebben afgesproken om op het 'No Biggie'-event eens te babbelen. Jolien was in het huis heel belangrijk voor mij dus ik ben wel benieuwd naar wat ze te zeggen heeft", besluit Charlotte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws