Na horrorcrash moet ex-Miss België Chayenne Van Aarle opnieuw vreselijke klap verwerken Nieuws
Nieuws

Na horrorcrash moet ex-Miss België Chayenne Van Aarle opnieuw vreselijke klap verwerken

Na horrorcrash moet ex-Miss België Chayenne Van Aarle opnieuw vreselijke klap verwerken

Vorige week dinsdag raakte Miss België 2022 Chayenne Van Aarle (23) betrokken bij een zwaar auto-ongeval. Ze liep daarbij verschillende verwondingen op. Helaas heeft de ex-Miss nu opnieuw zeer slecht nieuws te horen gekregen.

“Ik heb een kneuzing in de wervels onderin mijn rug en één wervel waar een stukje afbrak. Daarnaast heb ik een breuk in mijn hand, wat snijwonden, een blauw oog en zien mijn longen blauw door de impact van de airbag”, vertelde Chayenne een dag na haar ongeval in Het Laatste Nieuws over haar verwondingen.

Nu is er opnieuw slecht nieuws uitgelekt over de ex-Miss. Zo blijkt dat er vrijdagavond- en nacht verhoogde politiebewaking was bij de woning van Van Aarle. Die bewaking kwam er nadat de entourage van de ex-Miss doodsbedreigingen kreeg via sociale media.

Van Aarle wil voorlopig niet reageren op de doodsbedreigingen, maar ze bevestigt de feiten wel. Het parket heeft inmiddels ook een onderzoek geopend. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De bedreigingen zouden niets te maken hebben met de verijdelde aanslag tijdens de missverkiezing van afgelopen zaterdag. Er werd toen een gewapende man opgepakt die op weg was naar de missverkiezing. De man in kwestie zou kampen met psychische problemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws