Na horrorcrash en pijnlijke relatiebreuk: ex-Miss België Chayenne Van Aarle verrast met compleet nieuwe look Nieuws
Nieuws

Na horrorcrash en pijnlijke relatiebreuk: ex-Miss België Chayenne Van Aarle verrast met compleet nieuwe look

Na horrorcrash en pijnlijke relatiebreuk: ex-Miss België Chayenne Van Aarle verrast met compleet nieuwe look

Ex-Miss België Chayenne Van Aarle raakte in februari nog ernstig gewond bij een zwaar auto-ongeval. Een dikke maand later brak ze ook met haar vriend Nicolas. Op Instagram verrast ze haar volgers nu met een compleet nieuwe look.

Begin februari raakte Miss België 2022 Chayenne Van Aarle betrokken bij een zwaar auto-ongeval. Ze botste met haar auto op een vrachtwagen en liep daarbij verschillende verwondingen op. Inmiddels is de 23-jarige ex-Miss België opnieuw aan de beterhand.

Enkele weken geleden kondigde Chayenne dan weer aan dat ze niet langer samen is met de 20 jaar oudere Nicolas Geniets, een muziek- en tv-producer. Maar de voormalige Miss België blijft duidelijk niet bij de pakken zitten. Zo heeft Chayenne zopas voor een compleet nieuwe look gekozen.

De brunette gaat voortaan namelijk als blondine door het leven. Op Instagram deelde ze ook het resultaat van haar transformatie. "Oh mijn god, dus nu ben ik weer blond?", schrijft ze bij de foto's. Haar volgers zijn alvast fan van het resultaat. “Prachtig!”, “Love it!” en “Wauw!", luidt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws