ShowbizzTime

Na hartverscheurende breuk in 'Blind Getrouwd': Jana en Christiaan dan toch weer samen gespot

Jana en Christiaan uit Blind Getrouwd
I Foto: VTM I
door Redactie

Veel ‘Blind Getrouwd’-kijkers konden hun oren niet geloven toen ze Jana en Christiaan ‘nee’ hoorden zeggen in de laatste aflevering. Toch lijken de twee geen afstand van elkaar te kunnen nemen, want ze zijn opnieuw samen gespot.

Hartverscheurend. Zo noemden veel ‘Blind Getrouwd’-fans het beslissingsmoment van Jana en Christiaan. Het koppel dat zo’n snelle start nam, besloot dan toch om niet met elkaar verder te gaan. Echter hebben de twee het nog een kans gegeven zonder camera’s, maar Christiaan trok onlangs definitief de stekker eruit. 

Ondanks ze nu besloten hebben dat het op romantisch vlak niet zal werken, zijn Jana en Christiaan wel nog steeds heel goede vrienden. Jana vierde deze week haar dertigste verjaardag en ook Christiaan was aanwezig op haar verjaardagsfeestje. Ze kunnen het dus nog steeds goed met elkaar vinden.

Niet alleen Christiaan bracht Jana een bezoekje. Ook enkele andere ‘Blind Getrouwd’-gezichten kwamen haar feliciteren. Brecht deelt op zijn Instagramverhaal nog een kiekje van deze avond. Op de selfie zien we hem samen met Jana en Christiaan. “Gelukkige verjaardag, lieve Jana”, schrijft hij erbij. 

Brecht 'Blind Getrouwd' Instagramverhaal

Laatste nieuws