Na harde kritiek van Helmut Lotti op Minotaurus: Jan Van Looveren zegt waar het op staat Nieuws
Nieuws

Na harde kritiek van Helmut Lotti op Minotaurus: Jan Van Looveren zegt waar het op staat

Na harde kritiek van Helmut Lotti op Minotaurus: Jan Van Looveren zegt waar het op staat

In ‘The Masked Singer’ ontdekten we gisteren dat Jan Van Looveren in het pak van Minotaurus zat. Eerder werd Helmut Lotti verdacht, maar de zanger uitte toen meteen felle kritiek op het karakter. Na zijn ontmaskering reageert Jan nu op die uitspraken van Helmut.

Helmut Lotti liet eerder al weten dat hij het beu is om elk jaar opnieuw vast te moeten stellen dat zijn naam vaak vernoemd wordt in ‘The Masked Singer’. De zanger maakte toen direct duidelijk dat hij niet in één van de pakken zit en hij had ook nog wat te zeggen over Minotaurus. Zo moest hij wat kwijt over zijn zangtalent.

“Hij klinkt wel héél erg Vlaams. Dit is niet eens een zanger volgers mij”, zei Helmut toen onder andere. Nu Van Looveren ontmaskerd is, laat hij weten dat het hem niet deert dat de zanger geen fan is van zijn zangkunsten. “Hij houdt niet van dat soort programma’s, denk ik”, vertelt Van Looveren aan Het Laatste Nieuws.

“Als hij vindt dat ik niet kan zingen, is dat niet erg”, zegt de acteur. Toch vindt hij het ergens wel jammer dat Helmut dat gezegd heeft. “Er zijn heel veel mensen waarvan ik vind dat ze niet kunnen zingen, maar ik ga dat niet verkondigen”, gaat Jan verder. “Laat iedereen maar doen in zijn leven waarmee hij gelukkig is”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws