Na haar pijnlijke ontslag bij de VRT: Saartje Vandendriessche deelt opnieuw erg triest nieuws Nieuws
Nieuws

Na haar pijnlijke ontslag bij de VRT: Saartje Vandendriessche deelt opnieuw erg triest nieuws

Na haar pijnlijke ontslag bij de VRT: Saartje Vandendriessche deelt opnieuw erg triest nieuws

Het zijn geen makkelijk maanden geweest voor presentatrice Saartje Vandendriessche. In december werd ze ontslagen bij de VRT en nu heeft de presentatrice opnieuw een droevig bericht gedeeld op Instagram.

In december raakte bekend welke werknemers er bij de VRT moesten vertrekken. Helaas kreeg ook presentatrice Saartje Vandendriessche toen haar ontslag. Saartje werkte tien jaar als omroepster voor de VRT en presenteerde ook ‘Vlaanderen Vakantieland’.

Niet zolang geleden was de 48-jarige presentatrice ook nog op Eén te zien in ‘Op de man af’ en ‘Saar in het bos’. Nu heeft de actrice, naar aanleiding van Internationale Vrouwendag op 8 maart, opnieuw een triest bericht gedeeld op haar Instagrampagina. "Ik lach maar ook niet helemaal ...", steekt de presentatrice van wal.

"Onder die lach zitten er twijfels, veel onrust en soms ook verdriet. Verdriet over ideeën die ik er niet doorkreeg, stukgelopen relaties en twijfels over welk pad ik moet bewandelen", legt ze uit. "Vandaag pak ik dat vast en ben ik dankbaar voor de vrouwen in mijn leven die me de weg wijzen", vervolgt ze. Veel volgers steken haar alvast een hart onder de riem. "Je bent goed bezig Saartje!" en "Niet twijfelen", lezen we onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws