Na haar horrorcrash heeft Chayenne Van Aarle nu ook zeer droevig nieuws over haar liefdesleven Nieuws
Nieuws

Na haar horrorcrash heeft Chayenne Van Aarle nu ook zeer droevig nieuws over haar liefdesleven

Na haar horrorcrash heeft Chayenne Van Aarle nu ook zeer droevig nieuws over haar liefdesleven

Chayenne Van Aarle raakte vorige maand nog ernstig gewond bij een zwaar auto-ongeval. Inmiddels is de 23-jarige ex-Miss België opnieuw aan de beterhand, maar nu heeft ze alweer droevig nieuws te melden over haar liefdesleven.

Zo laat Chayenne Van Aarle aan de redactie van Het Nieuwsblad weten dat ze opnieuw single is. Chayenne was inmiddels twee maanden samen met de 20 jaar oudere Nicolas Geniets, een muziek- en tv-producer. Hij was ook meteen ter plaatse bij het auto-ongeval van Chayenne een maand geleden.

Dat ongeval lijkt nu ook aan de basis te liggen van hun relatiebreuk. "Mijn ongeval een tijdje geleden, en het herstel daarna, hebben me de ruimte gegeven om na te denken”, vertelt ze zelf over de breuk aan Het Nieuwsblad. “Over wat ik wil, welke richting ik mijn leven zie uitgaan, en hoe ik dicht bij mezelf kan blijven", vervolgt de ex-Miss België.

"En trouw aan kan zijn aan wie ik ben. Daar past onze relatie momenteel niet in", aldus Chayenne. Daarom hebben ze beslist om punt te zetten achter hun relatie. "In onderling overleg, als vrienden", zegt de ex-miss.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws