Na geruchten over overspel met Julia Boschman van K3: "Metejoor opnieuw vrijgezel" Nieuws
Nieuws

Na geruchten over overspel met Julia Boschman van K3: "Metejoor opnieuw vrijgezel"

Na geruchten over overspel met Julia Boschman van K3: "Metejoor opnieuw vrijgezel"

Afgelopen zomer deden er geruchten de ronde dat Metejoor zijn vriendin Britt bedrogen zou hebben met Julia Boschman van K3. Nu zouden Metejoor en zijn vriendin uit elkaar zijn. Dat meldt een anonieme bron aan het Nederlandse Reality.fbi.

Enkele maanden geleden kwamen Metejoor en Julia van K3 in het oog van een mediastorm terecht nadat ze beschuldigd werden van overspel ten tijde van 'The Voice Kids'. Zowel Julia als Metejoor zat toen in een relatie.

Maar daar zou nu verandering in gekomen zijn. "Weet niet of het al geweten is, maar Metejoor is opnieuw vrijgezel", schrijft een anonieme bron aan Reality.fbi. "Dat heb ik vernomen van betrouwbare bronnen. Zij wil niet meer. Ze had eerst tijd gevraagd maar ze heeft nu toch besloten om er einde aan te maken", klinkt het.

"Het overspel met Julia blijft hij daarentegen wel ontkennen", vervolgt de bron nog. Wat opvalt: Metejoor volgde zijn vriendin Britt ook even niet meer op Instagram. Het heeft er dus alle schijn van dat de twee definitief met elkaar gebroken hebben.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws