Na geruchten over een zwangerschap: Marthe De Pillecyn van K3 komt met groot nieuws Nieuws
Nieuws

Na geruchten over een zwangerschap: Marthe De Pillecyn van K3 komt met groot nieuws

Na geruchten over een zwangerschap: Marthe De Pillecyn van K3 komt met groot nieuws

Nadat Hanne Verbruggen in november beviel van haar eerste kindje, dachten velen dat ook Marthe De Pillecyn in verwachting was. Het K3'tje deelde rond nieuwjaar namelijk een bijzondere foto op haar Instagrampagina. In Dag Allemaal reageert Marthe nu op die geruchten.

Rond de jaarwisseling deelde Marthe De Pillecyn een bijzondere foto op haar Instagrampagina. Daarop poseerde het K3'tje met een champagneglas, maar dat was gevuld met water. Daardoor dachten veel fans meteen dat Marthe zwanger was.

Om de geruchten de kop in te drukken, deelde Marthe daarna opnieuw een foto. Daarop was wél een glaasje alcohol te zien. "Een glaasje bubbels i.p.v. plat water", schreef ze daar toen toepasselijk bij.

In Dag Allemaal heeft Marthe nu ook gereageerd op de foto. Zo laat ze weten dat ze niet zwanger is én dat ze helemaal niet bewust verwarring wou veroorzaken. "Ik drink sowieso geen alcohol, ik heb er niet over nagedacht welke impact dat zou hebben. Blijkbaar kan je uit water in een champagneglas afleiden of iemand zwanger is of niet. Volgende keer zal ik gewoon fruitsap drinken, hoor", aldus het K3'tje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws