Na geruchten over een scheiding: Brecht schept duidelijkheid over zijn huwelijk met Dziubi Nieuws
Nieuws

Na geruchten over een scheiding: Brecht schept duidelijkheid over zijn huwelijk met Dziubi

Na geruchten over een scheiding: Brecht schept duidelijkheid over zijn huwelijk met Dziubi

'Blind Getrouwd' zit er helaas op. Vorige week zagen we hoe Dziubi en Brecht nog altijd gelukkig getrouwd waren, maar volgens Dag Allemaal doen er nu geruchten de ronde dat de twee uit elkaar zouden zijn. Brecht reageerde nu voor het eerst op die roddels.

Na de reünieaflevering van vorige week postte Brecht meteen een berichtje op Instagram om te laten weten dat hij en Dziubi nog steeds dolverliefd zijn. "We zijn nog altijd samen", schreef hij toen bij enkele mooie foto's van hem en Dziubi.

Maar volgens Dag Allemaal doen er nu kwalijke geruchten de ronde dat hun huwelijk al een tijdje op springen staat. Brecht reageerde nu ook zelf op die geruchten in het weekblad. Hij ontkent de geruchten met klem. "Er klopt gewoon niets van die verhalen", aldus Brecht.

"Dziubi en ik, we gaan verder op onze weg. Zonder gigantische stappen te nemen, we proberen geen fases over te slaan, maar we blijven wel een getrouwd koppel", vervolgt hij. Hij heeft dan ook geen idee waar de geruchten vandaan komen. "Er doet zoveel de ronde en er zullen altijd wel verschillende meningen zijn over ons, zeker?", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws