Na geruchten over een relatie met Hugo Sigal: Janine Bischops heeft groot nieuws over haar liefdesleven Nieuws
Nieuws

Na geruchten over een relatie met Hugo Sigal: Janine Bischops heeft groot nieuws over haar liefdesleven

Na geruchten over een relatie met Hugo Sigal: Janine Bischops heeft groot nieuws over haar liefdesleven

Na de dood van Nicole Josy deden er geruchten de ronde dat actrice Janine Bischops (81) en Hugo Sigal (75) een koppel zouden vormen. In Primo vertelt de actrice nu openhartig over haar liefdesleven.

Enkele maanden geleden dachten sommigen dat Hugo Sigal na de dood van zijn grote liefde Nicole Josy opnieuw de liefde had gevonden bij Janine Bischops. Maar die roddel ontkenden de twee meteen met klem. Zo zijn Hugo en Janine al jarenlang goed bevriend met elkaar. Janine was zelfs een van de beste vriendinnen van Nicole.

In Primo vertelt de actrice nu dat ze nog steeds single is. “Ik geloof echt dat ik alleen ga eindigen, met mijn kater Freddie weliswaar", vertelt Janine. "Da’s nu mijn grootste liefde", aldus de actrice. Al staat ze zeker wel nog open voor de liefde. "Als ik nog eens verliefd zou worden, zou ik dat zéker toelaten", zegt Janine.

Maar samenwonen zou ze niet meer willen doen. “Nee, dat ik zie ik niet meer zitten", bekent de actrice. "Ik voel me goed alleen, eenzaamheid heb ik nooit gekend. Ik word omringd door warme vrienden en familie. Nu mag ik doen wat ik wil en als je niet samenwoont, kan je nog je eigen wetten maken. Ik wil geen rekening meer houden met iemand anders", besluit de 'Familie'-actrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws