Na geruchten over een breuk: Metejoor kondigt zeer groot nieuws aan over zijn liefdesleven Nieuws
Nieuws

Na geruchten over een breuk: Metejoor kondigt zeer groot nieuws aan over zijn liefdesleven

Na geruchten over een breuk: Metejoor kondigt zeer groot nieuws aan over zijn liefdesleven

Volgens het Nederlandse juicekanaal Reality.fbi zouden Metejoor en zijn vriendin Britt niet langer samen zijn nadat hij haar bedrogen zou hebben met Julia Boschman van K3. Toch komt de zanger nu plots met heel verrassend nieuws over zijn liefdesleven.

Afgelopen zomer kwamen Metejoor en Julia Boschman van K3 in een mediastorm terecht nadat ze beschuldigd werden van overspel ten tijde van 'The Voice Kids'. Zowel Julia als Metejoor wilde toen niet reageren op die geruchten.

Onlangs schreef het Nederlandse juicechannel Reality.fbi ook dat Metejoor daardoor uit elkaar zou zijn met zijn vriendin Britt. “Weet niet of het al geweten is, maar Metejoor is opnieuw vrijgezel”, schreef een anonieme bron aan Reality.fbi.

Maar nu lijkt het erop dat Metejoor opnieuw, of nog altijd, samen is met Britt. Op Instagram deelde de zanger namelijk enkele vakantiefoto's waarop hij samen met Britt poseert. Britt feliciteerde hem ook uitgebreid voor zijn verjaardag, die enkele dagen geleden plaatsvond. Van een relatiebreuk lijkt dus geen sprake meer.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws