Na erg pijnlijk beslissingsmoment in 'Blind Getrouwd': Joren onthult of hij nog contact heeft met Lien Nieuws
Nieuws

Na erg pijnlijk beslissingsmoment in 'Blind Getrouwd': Joren onthult of hij nog contact heeft met Lien

Na erg pijnlijk beslissingsmoment in 'Blind Getrouwd': Joren onthult of hij nog contact heeft met Lien

Afgelopen maandag vond in 'Blind Getrouwd' het beslissingsmoment plaats voor twee koppels: Dziubi en Brecht en Lien en Joren. Dziubi en Brecht zeiden opnieuw volmondig ja tegen elkaar maar bij Joren en Lien liep het minder goed af.

Zo besloten Joren en Lien om elk hun eigen weg op te gaan na het avontuur. Joren vertelde in zijn speech dat hij eigenlijk nog altijd niet wist wie er voor hem stond. “De Lien van het eind van het experiment was een helemaal andere dan die van aan het begin. Mocht die van het einde er altijd zijn geweest, was de kans dat het iets ging worden veel groter", vertelt Joren aan Het Laatste Nieuws.

Maar helaas liep hun huwelijk dus af met een sisser. In Dag Allemaal onthult Joren nu ook of hij nog contact heeft gehad met Lien na hun pijnlijke beslissingsmoment. "We kunnen nog door één deur, al was er niet veel tijd om bij te praten. Na het beslissingsmoment is Lien meteen op vakantie vertrokken", aldus Joren.

Maar daarna hebben ze elkaar wel nog gezien. "Vorige week heb ik m’n verjaardag gevierd in een discotheek in Roosdaal, en Lien wás er wel", vertelt Joren. "We hebben elkaar daar ook een oprechte knuffel gegeven en nog eens goed gevloekt over wat niet heeft mogen zijn", besluit de 'Blind Getrouwd'-kandidaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws