ShowbizzTime

Na de pijnlijke breuk met Ella Leyers heeft Rik Verheye fantastisch nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

Rik Verheye
I Foto: Play4 I
door Redactie

Een maand geleden raakte het droevige nieuws bekend dat Ella Leyers (34) en Rik Verheye (36) al na zes maanden een punt hadden gezet achter hun relatie. Toch heeft de ‘Nonkels’-acteur nu ook reden tot vieren.

Binnenkort worden in Canada opnieuw de Rockie Awards uitgereikt op het BANFF World Media Festival. Dat festival wordt ook weleens de ‘Olympische Spelen van de televisie’ genoemd. Op dat festival komen namelijk alle grote internationale spelers van de televisie en digitale media samen.

De Britse en Amerikaanse producties gingen met de meeste nominaties aan de haal. Maar ook de Vlaamse fictiereeks ‘Nonkels’ is genomineerd. Zo is ‘Nonkels’ genomineerd in de categorie ‘Comedyserie: Niet-Engelstalig’. Dat heuglijke nieuws maakte acteur Rik Verheye zopas zelf bekend op zijn Instagrampagina.

Zijn volgers zijn alvast helemaal in de wolken met het heuglijke nieuws. “Schitterend!”, “Dikke proficiat!”, “De max!”, “Toppers!”, “Zo verdiend!” en “Volledig terecht!”, klinkt het onder meer in de comments. Op 12 juni weten we of ‘Nonkels’ ook een Rockie Award in de wacht kon slepen.

Laatste nieuws