Na de onverwachte split van Portland: dit zijn de gevolgen voor 'Liefde voor Muziek' Nieuws
Nieuws

Na de onverwachte split van Portland: dit zijn de gevolgen voor 'Liefde voor Muziek'

Na de onverwachte split van Portland: dit zijn de gevolgen voor 'Liefde voor Muziek'

Vanaf maandag 4 april kunnen we op VTM opnieuw genieten van een nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'. Daarin zullen we ook de band Portland aan het werk zien. Maar nog voor de uitzending van de eerste aflevering, kwam het tot een split tussen de twee. VTM heeft nu laten weten welke gevolgen dat heeft voor het programma.

'Liefde voor Muziek' had voor Portland hun grote doorbraak kunnen beteken, maar helaas kwam het enkele weken geleden tot een breuk tussen de twee. Hoewel Jente Pironet (27) en Sarah Pepels (23) in goede verstandhouding uiteen gingen, stapte Sarah toch uit de groep. De vraag is nu natuurlijk welke invloed dat heeft op 'Liefde voor Muziek'.

Sarah was alvast niet aanwezig op de persvoorstelling van de eerste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’. Jente was er wel, maar verdween meteen na de voorstelling en hij gaf ook geen interviews. "Ik betreur het dat de ontstane afstand tussen ons niet te overbruggen is, maar ik respecteer haar beslissing", vertelde Jente eerder over de breuk bij StuBru.

Maar hoe moet het nu verder met 'Liefde voor Muziek'? "De opnamen zijn al even achter de rug en verliepen in een goede sfeer", klinkt het bij VTM. Zo gaan ze voorlopig niets schrappen of anders monteren. "Alles opnieuw monteren of zwaar knippen in de afleveringen is niet aan de orde. Portland heeft daar ook niet om gevraagd", zegt Niels Dierickx, de bezieler van het programma. "Laat het een eerbetoon zijn aan de muziek die Sarah en Jente samen maakten", besluit Dierickx.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws