Na de ongeneeslijke ziekte van zijn zoon krijgt Mathias Sercu nu ongelooflijk nieuws te horen Nieuws
Nieuws

Na de ongeneeslijke ziekte van zijn zoon krijgt Mathias Sercu nu ongelooflijk nieuws te horen

Na de ongeneeslijke ziekte van zijn zoon krijgt Mathias Sercu nu ongelooflijk nieuws te horen

Mathias Sercu heeft er een zeer moeilijke periode opzitten. Zijn 24-jarige zoon Tore werd een tijdje ongeneeslijk ziek verklaard. Maar nu heeft de 'Chantal'-regisseur en -acteur ook leuk nieuws te horen gekregen.

Tore Sercu kreeg vorig jaar te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. Hij lijdt aan een agressieve kanker waarvan hij helaas niet meer kan genezen. Dat nieuws maakte Mathias Sercu in september zelf bekend.

Maar nu heeft de acteur ook goed nieuws te horen gekregen. Zo is hij met de serie ‘Chantal’ genomineerd voor een zeer belangrijke prijs. Dat liet Mathias Sercu zopas zelf weten via zijn Instagram Stories.

Zo is 'Chantal' genomineerd voor de HA! van Humo. Dat is een televisieprijs die elk jaar door de redactie van Humo uitgereikt wordt aan het beste Belgische programma van het afgelopen jaar. Mathias is uiteraard helemaal in de wolken met dat nieuws aangezien hij ook de regisseur is van de serie. Hij was ook zelf te zien in de reeks als hoofdinspecteur Johnny D'Haese.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws