Na de dood van zijn broer heeft ook Jeroen Meus vreselijk nieuws te melden over zijn gezondheid Nieuws
Nieuws

Na de dood van zijn broer heeft ook Jeroen Meus vreselijk nieuws te melden over zijn gezondheid

Na de dood van zijn broer heeft ook Jeroen Meus vreselijk nieuws te melden over zijn gezondheid

Tv-kok Jeroen Meus moest op 31 januari 2021 afscheid nemen van zijn broer Wim. Hij stierf na een lange strijd tegen darmkanker. Helaas heeft de 45-jarige kok nu ook slecht nieuws te horen gekregen over zijn eigen gezondheid.

Eind januari kwam de reeks 'Dagen zonder broer' uit op Eén. Daarin toonde Jeroen Meus openhartig hoe hij omgaat met het grote verlies van zijn broer Wim, die eind 2021 stierf aan de gevolgen van darmkanker. "Ik heb nog nooit zoveel reacties ­gekregen op een televisieprogramma. Duizenden brieven en berichtjes op Messenger, niet normaal", vertelt Jeroen Meus daar nu over in Het Nieuwsblad.

Inmiddels gaat het ook al beter met de meest geliefde tv-kok van Vlaanderen. "Het gaat goed met mij. Ik ben ­verdrietig natuurlijk, dat zal ik voor de rest van mijn leven blijven. Maar ik heb wel veel nieuwe goeie moed", aldus Jeroen. Maar helaas kreeg de populaire onlangs ook slecht nieuws te horen van zijn dokter.

“Mijn broer heeft mijn leven gered", onthult Jeroen Meus in Het Nieuwsblad. "Toen hij op zijn 41ste kanker kreeg, ben ik zelf op controle moeten gaan", aldus de tv-kok. Daaruit bleek dat hij ook al poliepen had. "En onlangs opnieuw", vertelt Jeroen. Gelukkig was hij er wel op tijd bij. "Het is een bevreemdend idee: ik ga nooit darmkanker krijgen, omdat ik elk jaar getest word", besluit de tv-kok.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws