Na breuk met Jonas Van Geel verrast Evelien Bosmans volgers met foto van bolle buik: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Na breuk met Jonas Van Geel verrast Evelien Bosmans volgers met foto van bolle buik: "Proficiat!"

Na breuk met Jonas Van Geel verrast Evelien Bosmans volgers met foto van bolle buik: "Proficiat!"

Actrice Evelien Bosmans en presentator Jonas Van Geel maakten vorig jaar het droevige nieuws bekend dat ze een punt hadden gezet achter hun relatie. Nu verrast de actrice haar volgers op Instagram met een foto van haar bolle buik.

Vorig jaar in maart lieten Jonas Van Geel en Evelien Bosmans via sociale media weten dat ze na acht jaar uit elkaar gingen. Samen hebben ze ook een zoontje, Charlie. Hij werd in 2019 geboren.

Inmiddels was het ook al een tijdje geleden dat we Evelien Bosmans nog op het scherm zagen. Maar daar komt binnenkort verandering. Zo deelde de actrice een bijzonder kiekje op Instagram. "In blijde verwachting van onze kleine alien!", schrijft ze bij een foto waarop ze te zien is met haar handen op haar bolle buik.

Al snel werd duidelijk dat Evelien niet echt in verwachting is, maar wel dat er een gloednieuw seizoen van de Streamz-reeks ‘F*** You Very Very Much' aankomt deze zomer. Op Instagram wordt alvast erg enthousiast gereageerd op het nieuws. "Proficiat!", "Yes!" en "Zalibef!", reageren enkele volgers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws