Na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag: Adriaan Van den Hoof zegt waar het op staat Nieuws
Nieuws

Na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag: Adriaan Van den Hoof zegt waar het op staat

Na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag: Adriaan Van den Hoof zegt waar het op staat

Vorig jaar kwam er niet zo’n goed nieuws naar buiten over Adriaan Van den Hoof. Verschillende vrouwen beschuldigden hem van grensoverschrijdend gedrag. In een nieuw interview reageert hij daar nu voor het eerst op.

Meerdere vrouwen beschuldigden Adriaan Van den Hoof van grensoverschrijdend gedrag in de privésfeer. Dat hadden ze gemeld aan de vertrouwenspersoon van de openbare omroep. Niet veel later werd hij vervangen door Fien Germijns als presentatrice van ‘Switch’ en na zijn theatershow '’t Zal schoon zijn als het af is’ bleef het stil.

Nu is hij terug met een grafische expo genaamd '#mannekestekenen' en hij spreekt zich ook uit over die beschuldigingen. “Ik heb natuurlijk wel iets aan de hand gehad”, vertelt hij aan Het Belang van Limburg. Bovendien wil hij meteen iets duidelijk maken. “Wat er gebeurd is, had niets met mijn werk te maken”, klinkt het.

“Er lopen geen zaken of klachten tegen mij en in mijn professioneel leven heb ik niemand iets verkeerd gedaan”, verduidelijkt Adriaan. Bovendien heeft hij zich ook al geëxcuseerd. “De mensen aan wie ik mijn verontschuldigingen moest aanbieden, hebben die ondertussen gekregen”, zegt hij.

Vrienden

Toch steekt de presentator het niet onder stoelen of banken dat hij het moeilijk heeft gehad. “Ik kan niet ontkennen dat ik vrienden ben kwijtgeraakt, vrienden die over mij geoordeeld hebben”, geeft hij toe. “Al zijn er meer mensen die me steunen. En die steun kan ik nog steeds goed gebruiken”, besluit Adriaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws