ShowbizzTime

Na belastingheisa: zoveel verdienen OnlyFans-sterren Megan Desaever en Pommeline Tillière per maand

Megan Desaever en Pommeline Tillière
I Foto: Instagram I
door Redactie

Megan Desaever heeft al heel wat stof doen opwaaien nadat ze beweerde dat ze geen belastingen betaalde. Ondertussen loopt er een gerechtelijk onderzoek naar de OnlyFans-ster. In ‘Play Café’ op Play4 onthulde een ander OnlyFans-model nu hoeveel Megan en consorten per maand verdienen.

Op dinsdag 31 januari was OnlyFans-model Veerle Peeters te gast bij ‘Play Café’. Daarin vertelde ze meer over de positieve en negatieve kanten van het platform, alsook hoeveel je ermee kan verdienen. Zo verdienen vooral mensen die al een fanbase hebben, grof geld aan hun OnlyFans-account.

“In de media heb ik bedragen gelezen van 20.000 of 30.000 euro per maand. Het kan, het is mogelijk”, aldus Veerle. “Zeker als je Pommeline of Megan heet. Want zij hadden eigenlijk al een fanbase voor ze met OnlyFans startten”, aldus Veerle.

Wie niet bekend is, zal volgens haar een pak minder verdienen. “Als je effectief van nul moet beginnen, dan kom je vaak terug van een kale reis”, zegt het OnlyFans-model. Ze waarschuwt ook nog voor de gevaren het platform.

Loverboys

“Je kan het een beetje vergelijken met de beurs: de ene maand heb je iets meer, de andere maand wat minder. Dat is het gevaar. Want mensen gaan steeds verder”, aldus Veerle. En er zijn nog gevaren aan verbonden. “Loverboys van vroeger, dat zijn nu de agentschappen, niet allemaal maar ze zijn er wel”, besluit het OnlyFans-model.

Laatste nieuws