Na bedreigingen staat prinses Amalia nóg een grote uitdaging te wachten: "Een echte vuurproef" Nieuws
Nieuws

Na bedreigingen staat prinses Amalia nóg een grote uitdaging te wachten: "Een echte vuurproef"

Na bedreigingen staat prinses Amalia nóg een grote uitdaging te wachten: "Een echte vuurproef"

Maandenlang mocht Amalia het paleis niet verlaten nadat ze bedreigd werd door de mocromaffia. Eindelijk is daar verandering in gekomen, want momenteel is ze in de Caraïben samen met haar ouders. Daar zal de Nederlandse kroonprinses zich meteen moeten bewijzen.

Enkele maanden geleden sloeg het noodlot toe voor prinses Amalia. Zo werd ze bedreigd door de mocromaffia en daardoor werden de veiligheidsmaatregelen sterk opgeschroefd. De kroonprinses moest haar studentenwoning in hartje Amsterdam verlaten en ze zat maandenlang opgesloten in het paleis. Toch heeft ze nu eindelijk weer een beetje meer vrijheid.

Nu moet Amalia aan de bak, want ze is zopas samen met Willem-Alexander en Máxima naar de Caraïben vertrokken. Met deze reis maakt de Prinses van Oranje haar officiële opwachting aan de inwoners van het Caribisch gebied. Het koninklijk gezelschap bezoekt verschillende eilanden, waaronder Bonaire, Aruba, Curaçao, Sint-Maarten, Sint-Eustatius en Saba.

Als kroonprinses is het belangrijk dat Amalia het gehele Koninkrijk der Nederlanden beter leert kennen. Dit officiële werkbezoek is dus erg belangrijk voor haar. Ook haar vader maakte deze reis toen hij negentien jaar oud was. Het bezoek zal vooral in het teken staan van het slavernijverleden enerzijds en de bewoners, cultuur en natuurbehoud anderzijds.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws