Musicalster Ann Van den Broeck heeft opnieuw triest nieuws over haar gezondheid: "Kutkanker" Nieuws
Nieuws

Musicalster Ann Van den Broeck heeft opnieuw triest nieuws over haar gezondheid: "Kutkanker"

Musicalster Ann Van den Broeck heeft opnieuw triest nieuws over haar gezondheid: "Kutkanker"

Musicalster Ann Van den Broeck werd afgelopen zomer getroffen door borstkanker. Maar helaas heeft de actrice nu slecht nieuws te melden over haar gezondheidstoestand.

Ann Van den Broeck maakte afgelopen zomer bekend dat ze lijdt aan borstkanker. Inmiddels onderging ze al twee chemokuren en normaal gezien moest de musicalster donderdagochtend onder het mes. Maar die operatie is helaas niet kunnen doorgaan.

Dat heeft Ann zelf laten weten via Instagram. Zodra ze in het ziekenhuis aankwam, bleek dat ze 38,3 graden koorts had. Daardoor is haar operatie nu een week uitgesteld. "Ik hou jullie bemoedigende woorden vast tot en met volgende week donderdag! En nu … een Dafalganneke en een dutje onder een dekentje", laat Ann weten.

"We nemen het zoals het komt. Kutkanker", schreef ze er ook nog bij. Veel mensen wensen haar dan ook een spoedig herstel. "Veel sterkte Ann. En laat je maar lekker onderstoppen", schrijft Dina Tersago. "Veel beterschap", klinkt het ook nog meermaals in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws