ShowbizzTime

Musicalster Ann Van den Broeck deelt vreselijk nieuws over haar strijd tegen borstkanker

Ann Van den Broeck
I Foto: Instagram I
door Redactie

Musicalster Ann Van den Broeck zou normaal binnenkort schitteren in ‘Winterrevue’, een jaarlijkse theatershow, maar die plannen heeft ze moeten annuleren. Zo heeft de actrice slecht nieuws over haar strijd tegen borstkanker.

Ann Van den Broeck maakte afgelopen zomer bekend dat ze lijdt aan borstkanker. Inmiddels heeft ze al twee chemokuren achter de rug, maar binnenkort moet ze opnieuw onder het mes. Bovendien is haar lichaam nog niet voldoende gerecupereerd. Daardoor moet ze nu noodgedwongen afzeggen voor de theatershow ‘Winterrevue’.

“Ik heb gisteren pas de knoop doorgehakt”, vertelt Van den Broeck in Het Laatste Nieuws. Zo is Ann nog te moe om opnieuw dagelijks te repeteren. “Mijn zware chemokuur liep pas drie weken geleden af en ik voel aan alles dat ik nog niet klaar ben om volop te repeteren”, aldus Ann.

“Mijn lijf is er nog niet klaar voor en dan moet je luisteren naar je lichaam”, gaat ze verder. Zelfs een trap nemen put haar helemaal uit. “Ik kan dus niet anders dan tijdelijk het werk neer te leggen”, klinkt het. Gelukkig hebben ze wel al vervanging gevonden voor Ann. Zo zal Ianthe Tavernier haar plaats innemen tijdens de show. “In Ianthe Tavernier heb ik een waardige vervangster”, besluit Ann.

Laatste nieuws