Montana Meiland kondigt groot nieuws aan na pijnlijke breuk met Dirk: "Een nieuw hoofdstuk" Nieuws
Nieuws

Montana Meiland kondigt groot nieuws aan na pijnlijke breuk met Dirk: "Een nieuw hoofdstuk"

Montana Meiland kondigt groot nieuws aan na pijnlijke breuk met Dirk: "Een nieuw hoofdstuk"

Eind december kondigden Montana Meiland en haar vriend Dirk aan dat ze na acht jaar een punt hadden gezet achter hun relatie. Bij het Nederlandse Shownieuws vertelt Montana nu hoe het met haar gaat sinds de breuk met Dirk.

"We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten", met die woorden kondigde Montana vorige maand haar relatiebreuk aan op Instagram. Montana en Dirk waren meer dan acht jaar samen.

"Nou, het gaat wel met mij", vertelt de realityster nu aan Shownieuws. Montana kocht eind vorig jaar een huis en heeft nu besloten om daar alleen in verder te werken. "Ik heb een eigen plekje en daar ben ik de afgelopen dagen heel veel in bezig geweest", aldus Montana.

"Ik ben de laatste tijd veel met mezelf bezig in ieder geval", gaat ze verder. Montana heeft momenteel ook niet veel contact meer met haar ex Dirk. Alleen over praktische zaken communiceren ze nog. "Je moet toch door", klinkt het bij Montana. Op Instagram deelde Montana nu ook een foto van haar nieuwe huis. "Een nieuw hoofdstuk", schreef ze erbij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws