Montana Meiland doet schokkende onthulling na pijnlijke breuk met Dirk: "Hij wilde een abortus" Nieuws
Nieuws

Montana Meiland doet schokkende onthulling na pijnlijke breuk met Dirk: "Hij wilde een abortus"

Montana Meiland doet schokkende onthulling na pijnlijke breuk met Dirk: "Hij wilde een abortus"

Eind vorig jaar zette Montana Meiland compleet onverwacht een punt achter haar relatie met Dirk Hoogstraten. Maar haar zus Maxime heeft nooit echt in die relatie gelooft. In haar nieuwe biografie ‘Maxime – Misbruikt, ontspoord en nu... gelukkig!’ doet ze namelijk schokkend verhaal uit de doeken over haar ex-schoonbroer.

Montana Meiland kondigde eind vorig jaar via Instagram haar relatiebreuk met Dirk Hoogstraten aan. De twee vormden zo'n acht jaar een koppel. Over de precieze reden van de breuk werd niet gecommuniceerd, maar volgens Montana's jongere zus Maxime was er al jaren meer aan de hand.

Zo onthult Maxime in haar recente biografie ‘Maxime – Misbruikt, ontspoord en nu... gelukkig!’ dat Dirk erop stond dat Maxime een abortus zou laten uitvoeren toen ze zwanger was van Claire. "Terwijl ik al lang besloten had om de baby te houden, bleef hij maar benadrukken dat ik abortus moest laten doen", schrijft Maxime in haar boek.

"Ik moest me altijd verdedigen tegenover hem. Elke keer begon hij er weer over", vervolgt de realityster. Bij de Nederlandse Story bevestigt Montana het verhaal nu ook. "Dirk liet duidelijk blijken dat hij abortus het beste vond", aldus Montana. "Die was het er niet mee eens dat Maxime een andere beslissing nam. Hij is daar heel anders in", besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws