Monique Westenberg ontroert André Hazes met een aangrijpende boodschap: "Ik hou van jou, schat" Nieuws
Nieuws

Monique Westenberg ontroert André Hazes met een aangrijpende boodschap: "Ik hou van jou, schat"

Monique Westenberg ontroert André Hazes met een aangrijpende boodschap: "Ik hou van jou, schat"

André Hazes stond vrijdagavond voor het eerst terug op de planken nadat hij kampte met een burn-out, alcohol- en drugsproblemen. Monique Westenberg laat nu op haar Instagrampagina weten dat ze erg trots is op hem.

André Hazes maakte vrijdagavond zijn langverwachte comeback op ‘Holland Zingt Hazes’ in de Ziggo Dome te Amsterdam. De zanger worstelde de laatste jaren met verschillende problemen waarvan we meer te zien kregen in zijn eigen Videoland-documentaire. Monique Westenberg plaatst op Instagram nu een bijzonder bericht.

De moeder van André’s zoontje is namelijk heel fier op de zanger. “Na anderhalf jaar geen podium, geen publiek, geen stress en geen drank, is daar het moment waar hij de afgelopen maanden mentaal keihard naar toe heeft geleefd en gewerkt”, begint Monique. “Dit keer zonder stress, maar met gezond spanning en uitkijkend naar het publiek en het applaus dat hij zo gemist heeft”, klinkt het.

“Helder in het koppie en met een stem beter dan ooit”, schrijft ze. “Waar hij voorheen al dagen niet te harden was en er tegenop keek als een gek, heeft dat nu plaats gemaakt voor kalmte, plezier en enthousiasme. Ik ben fucking trots op deze gozer”, besluit ze. André reageert meteen onder deze prachtige post. “Ik hou van jou, schat”, aldus de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws